ویرایشگر دیداری وردپرس
ویرایشگر دیداری وردپرس را اکثر کاربران وردپرس با آن آشنا هستند، چرا که زمان زیادی را با ویرایشگر دیداری نسبت به هر بخش دیگری از ناحیه مدیریتی وردپرس برای نوشتن پستها گذراندهاند. ویرایشگر دیداری وردپرس به شما این امکان را میدهد تا محتوا را در یک محیط WYSIWYG (آنچه میبینید، همان چیزی است که به دست میآورید) ایجاد کنید.
استفاده از این ویرایشگر آسان است، اما به عنوان یک کاربر قدرتمند میتوانید بهرهوری خود را با آموختن این ترفندهای کمتر شناخته شده افزایش دهید. در این مقاله، ۱۴ نکته برای مدیریت ویرایشگر دیداری وردپرس برای شما آماده کردهایم. این نکات به شما خواهند آموخت که چگونه مانند یک شخص حرفهای، از ویرایشگر دیداری وردپرس استفاده کنید.

ویرایشگر دیداری وردپرس از یک چشمانداز اصلاح شده TinyMCE استفاده میکنند که خود درست مثل وردپرس، یک نرمافزار متن باز است. ویرایشگر دیداری وردپرس گسترده است، به این معنا که میتوانید گزینهها و دکمههای بیشتری را به آن بیفزایید. در این مقاله به شما نشان خواهیم داد چگونه این کار را انجام دهید.
نکته ۱. سینک آشپزخانه (Kitchen Sink)
بهطور پیشفرض، ویرایشگر دیداری تنها یک ردیف واحد از دکمهها در ویرایشگر را نشان میدهد. Kitchen Sink آخرین دکمه در این ردیف است. با کلیک بر روی آن، ردیف دیگری از دکمهها با دکمههای بیشتر را نشان میدهد.

نکته ۲. تسلط بر میانبرهای کیبورد
مشکل است که موس را تنها برای بولد کردن یا افزودن یک لینک حرکت دهیم. ویرایشگر دیداری وردپرس با گروهی از میانبرهای مفید همراه است که رایجترین کارهای ویرایش را برای شما آسان میسازد. استفاده از میانبرهای کیبورد بجای موس، نه تنها در زمان صرفهجویی میکند، بلکه همچنین نوشتن را برای شما آسانتر میکند.

نکته ۳. فاصله خط تکی و دوتایی
بسیاری از کاربران سطح مبتدی، اغلب در درک پاراگرفها و شکست خطوط (line breaks) در وردپرس مشکل دارند. برای افزودن یک پاراگراف جدید در ویرایشگر دیداری، باید از کلید Enter استفاده کنید. با فشردن کلید Enter، وردپرس یک پاراگراف جدید با فاصله خط دوتایی اضافه میکند.
اگر میخواهید فقط یک شکست خط با فاصله خط تکی وارد کنید، پس باید کلیدهای Shift + Enter را با هم فشار دهید.
نکته ۴. تنظیم مجدد صفحه ویرایشگر پست
صفحه ویرایشگر پست در وردپرس، تنها دارای ویرایشگر پست نیست. این صفحه دارای بخشهای دیگری (که به عنوان متاباکس شناخته میشود) برای بسیاری از موارد دیگر ازجمله دستهها، نویسندهها، فیلدهای سفارشی و غیره میباشد. هنگام نوشتن پستها، احتمالا فقط از بعضی از این ابزارها استفاده میکنید و بقیه آنها بلا استفاده ماندهاند.
یک ناحیه نوشتنی که شلوغ نباشد، به تمرکز و انجام کارهای بیشتری کمک میکند. خوشبختانه وردپرس به شما اجازه میدهد، تا آیتمها را از صفحهی ویرایش پست، پنهان یا قابل نمایش کنید. حتا میتوانید آنها را به سلیقهی خود مرتب کنید.
نکته ۵. استفاده از حالت نوشتن تمام صفحه
زمانهایی وجود دارد که باید بدون هیچ مزاحمتی، روی نوشتن تمرکز کنید، اما احتمالا رابط کاربری ویرایشگر برای شما دست و پا گیر باشد. وردپرس با یک حالت نوشتن تمام صفحه همراه است که تمامی ابزارهای اضافه را از دید شما محو میکند، تا فضای بیشتر و بزرگتری برای نوشتن داشته باشید. تنها با کلیک بر روی دکمه تمام صفحه (Fullscreen)، صفحهی ویرایش شما تبدیل به یک ویرایشگر تمام صفحه خواهد شد.

نکته ۶. تغییر اندازه فونت در ویرایشگر دیداری وردپرس
میدانیم که تایپوگرافی نقش بسیارمهمی در محتوای وب ایفا میکند. ممکن است بخواهید از اندازههای مختلف فونت، برای جلب توجه مخاطبان خود استفاده کنید یا بخشهای مختلف در یک مقالهی طولانی را مشخص کنید.
بهطور پیشفرض، ویرایشگر دیداری وردپرس به شما این امکان را میدهد تا اندازهی متن را در متن پاراگراف، هدینگها (تیترها) و غیره تغییر دهید.

نکته ۷. چطور در ویرایشگر پست وردپرس، ستون اضافه کنیم
ویرایشگر پست وردپرس، فاقد راه حل پیشفرضی برای اضافه کردن محتوای چند ستونه میباشد. با این حال، میتوانید محتوای چند ستونه را با سوئیچ آن به حالت متن و نوشتن HTML برای ایجاد ستونها اضافه کنید. البته، این سادهترین راه برای انجام این کار نیست.
خبر خوب این است که شما نیازی به نوشتن HTML برای ایجاد محتوای چند ستونه ندارید و میتوانید از افزونههای وردپرس در این راستا، استفاده کنید.

نکته ۸. ایجاد جداول در پستهای وردپرس
مورد دیگری که در ویرایشگر پست پیشفرض وردپرس وجود ندارد، یک دکمه برای ایجاد جدول است. گاهی اوقات ممکن است به اضافه کردن جدول در پستهای وردپرس نیاز داشته باشید.
یک روش برای افزودن جدول در وردپرس، استفاده از برخی تولیدکنندگان جدول آنلاین میباشد، اما این جدولها زیبا نیستند. خوشبختانه روش آسانتری برای افزودن جدولها در پستهای وردپرس، بهطور مستقیم از ویرایشگر پست وردپرس وجود دارد.
نکته ۹. نحوه افزودن ویدئوهای یوتیوب در ویرایشگر پست وردپرس
هیچگاه نباید ویدئوهای خود را در وردپرس آپلود کنید. بجای آن باید از یک سرویس هاستینگ ویدئو مانند Vimeo، YouTube یا حتا آپارات برای اشتراک گذاری محتوای ویدیویی خود استفاده کنید.
برای مثال: ابتدا باید ویدیوی خود را در یوتیوب یا آپارات آپلود کنید، سپس به سادگی URL ویدیوی خود را در ویرایشگر پست وردپرس جایگذاری کنید.
نکته ۱۰. سوئیچ کردن به ویرایشگر HTML
درعین حال که ویرایشگر دیداری وردپرس کاربری آسانی دارد و دارای میانبرهای کیبورد و ظاهر دیداری عالی است، قدرت ویرایشگر آن را دست کم نگیرید. گاهی اوقات، هنگامی که برای مقابله با مشکلات همترازی تصویر و یک نوشته تلاش میکنید یا ویرایشگر به شما اجازه نمیدهد یک خط جدید پس از یک تصویر اضافه کنید، سوئیچ کردن به ویرایشگر HTML سریعترین راه حل میباشد. فقط با کلیک بر روی تب متن (Text) در ویرایشگر، میتوانید نوشتن را ادامه دهید.

نکته ۱۱. افزودن دکمه بدون استفاده از شورت کدها
افزونههای وردپرس بسیاری وجود دارد، که به شما اجازه میدهد با استفاده از شورت کدها (shortcodes)، ظاهر زیبایی به دکمههای عملیاتی در وردپرس اضافه کنید. مشکل این است که این دکمه فورا در ویرایشگر قابل مشاهده نیست.
لازم به ذکر است که می توانید دکمه هایی را اضافه کنید و آنها را دقیقا به همان شکلی ببینید که در پست یا برگههای وردپرس خود دیدهاید. در این راستا باید از افزونههای وردپرس استفاده کنید.

نکته ۱۲. بررسی اشتباهات املایی و دستور زبان
اشتباهات املایی و گرامری بسیار متداول هستند. ویرایش مقالات شما دشوار است و گاهی اوقات فقط با خواندن مجدد مقالات خود، نمیتوانید تمام اشتباهات را تصحیح کنید.
خوشبختانه یک راه حل ساده برای غلبه بر این مشکل وجود دارد. راهنمای ما درمورد نحوه بررسی اشتباهات املایی و گرامری در وردپرس را با دستورالعملهای دقیق بررسی کنید.

نکته ۱۳. جایگذاری بعنوان متن ساده
اگر مقداری محتوای کپی شده از برخی صفحات دیگر جایگذاری کنید، TinyMCE سبک قالببندی متن را کپی خواهد کرد. برای حل این مشکل، باید دکمه the Paste As Text را در ویرایشگر دیداری قبل از جایگذاری متن خود انتخاب کنید.

نکته ۱۴. افزودن کاراکترهای خاص
گاهی اوقات ممکن است نیاز باشد علائم کپیرایت و علائم تجاری ثبت شده را در پستهای خود اضافه کنید. سادهترین راه برای افزودن این موراد و بسیاری از کاراکترهای دیگر، استفاده از دکمه کاراکترهای خاص در ویرایشگر پست است.
برای این کار، روی دکمه + کلیک کرده و به دنبال گزینهی کلاسیک (Classic) بگردید. پس از کلیک بر روی کلاسیک، نوار ابزار ویرایشگر کلاسیک وردپرس، برای شما نمایش داده میشود. حالا برای افزودن کارکترهای خاص، روی گزینه Ω کلیک کنید.

با فشردن این دکمه، یک پنجره popup حاوی کاراکترهای خاص ظاهر خواهد شد. میتوانید روی کاراکتر خاصی که نیاز دارید کلیک کنید تا این کاراکتر در ویرایشگر پست شما ظاهر شود.
امیدواریم این نکات در تسلط به ویرایشگر دیداری وردپرس به شما کمک کرده باشد.